Mom jeans

Ja nu börjar man ju såklart längta efter att få träffa den lilla krabaten i magen och se vem som gömmer sig där inne. Men jag längtar också efter att kunna ha vanliga kläder igen och speciellt ett par vanliga byxor eller jeans.
De här jeansen köptes nån månad innan jag blev gravid så de har tyvärr inte använts ännu utan bara fått ligga i lådan och vänta på att midjemåttet ska bli normalt igen (om det nu blir det, hoppas!) De är köpta på H&M och modellen heter Mom-jeans, vilket ju passar perfekt när de ska användas. Fast namnet syftar ju dock inte på att de är till för mammor utan det var en sådan modell våra mammor hade när de var unga, hög tajt midja och inte supertajta i benen. De är lite sådär härligt fulsnygga. 

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *