Bodies till den lille

Hur fina är inte de här bodiesarna från H&M! De säljs i 3-pack och det finns även matchande byxor till, tänk dock på att de endast finns online. Jag tycker för övrigt att det varit supersvårt att hitta kläder som jag tyckt om. Känns som det blir lättare när man kan kolla på större storlekar.
Igår jobbade jag min sista dag på MQ så idag var alltså första dagen på min mammaledighet. Har dock lite jobb med egna firman som ska fixas, men det kommer nog bli jobb med den lite smått under hela mammaledigheten. Idag har vi i alla fall varit på visning av förlossningen i Karlskrona. Inte så mycket mer info än den man fick på föräldrautbildningen men ändå roligt att få se hur det ser ut där. Är nog dags att packa den där bb-väskan nu! 

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *