Fujifilm X100T

Med endast en vecka kvar till BF är väskan packad sen ett tag tillbaka och med i den finns så klart en kamera. Jag fotar ju mest med en Nikon systemkamera men har på senare tiden kännt att jag saknat en lite mindre kamera att ha med till vardags. T.ex när man ska resa, förlösa barn eller helt enkelt när man inte orkar släpa med den stora systemkameran. Så i början på sommaren köpte jag denna kompaktkameran till mig själv när jag fyllde år. Har ju inte haft den så länge ännu men är hittills väldigt nöjd. Enkel att packa med och jag har börjat ta bilder i vardagen igen och inte bara fotat till jobbet eller bloggen. Tycker också att den tar så pass bra bilder att det duger till bloggen. Vet inte om ni märkt att vissa bilder här har tagits med en annan kamera!?
Vill ni läsa mer om kameran som heter Fujifilm X100T hittar ni den här. Finns även i en modell med silverdetaljer om man vill ha en riktig retro-look på den.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *