Fiolfikus

Är fortfarande väldigt förtjust i fiolfikusar så kunde inte låta bli att köpa denna i den lokala blomaffären där de såldes för endast 50 kronor.
Hade gärna haft en riktigt stor på stam också här hemma, men har inte sett någon i butik nån gång. Vet ni några tips var man kan hitta det? 

6 Kommentarer

  • Hej ! Vill börja med att säga att din blogg är jätteinspirerade 🙂 Sen har ja en liten fråga, vad heter den grå färgen som ni har på väggen här? Och var kommer "byrån" ifrån? Så snyggt med ljus trä till den mörka väggen , I LIKE 🙂

  • två år senare; vi har en fiolfikus på jobbet – det bladet som sträcker sig högst, når upp till 2 meter! Frågade vart de köpt den och chefen sa att den startade som en liten skrivbordväxt 1976 och sedan växt… Så om man inte vill punga ut massor med pengar så får man nog vänta tålmodigt och hoppas att man fortfarande tycker om den om 40 år :’D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *