Militärgröna jackan

Ville bara visa mitt senaste jackköp, som jag faktiskt gjorde i somras när vi var i Köpenhamn. Det är en oversize, militärgrön jacka från Zara. Jag använder mycket kappor på hösten och vintern men kände att det kunde vara bra med en lite mer ledig modell också. Den här är så snygg på med uppvikta ärmar och en stor luva.
Som ni vet använder jag ju inte mycket färg när jag klär mig, men är det någon färg som ständigt kommer tillbaka i min garderob och som alltid funkar för mig så är det militärgrönt.

Inga kommentarer

  • Så fin!! Skulle vilja ha någon ljusare jacka att alternera med istället för alla mina svarta… Antar att det är på gång för dig nu snart, så stort lycka till när det blir dags! 🙂

    • Ja, jag tycker den gröna är ett perfekt komplement till alla svarta jackor man har. Sen är ju grått eller nude ett fint alternativ också om man vill ha lite ljusare.
      Ja, nu väntas det för fullt ? Tack så mycket!

  • Grönt är så snyggt!

    Jag har själv nyligen köpt en jacka från Åhlens, en parkas också over-size… vettetusan om jag ska ha den haha. hänger fortfarande på dörren. Får nog prova om den igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *