Ett litet hus

Nähä, vad säger ni om att köra igång bloggen igen. Dags att sakta krypa ur den lilla bebisbubblan.
Idag vill jag tipsa om den här presentboxen i form av ett hus från Åhlens. Den fick Aaron full med bebiskläder av sin snälla morbror och fru. Roligt paket att få och perfekt att ha till förvaring av småsaker på hans rum.
 
Tänkte även be er om en tjänst nu när amningshjärnan jobbar för fullt bara för att hålla koll på vilken veckodag det är och hur jag ska lägga upp dagen så jag hinner med toalettbesök och intag av en Billy’s panpizza på 5 minuter. Kan ni inte lämna en kommentar om vad ni vill läsa om här på bloggen! Vill ni se bilder från hemmet, outfits eller läsa om mina och Aarons dagar? Eller har ni några andra roliga förslag på inlägg?

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *