Militärgrönt igen

Igår åkte det på en skjorta igen för då var det dags för dubbelt kalasandet. Först var jag och Aaron på babyshower för min fina kusin som väntar en liten i slutet av November. Sen bar det direkt därifrån av till svärmor för att fira hennes födelsedag. Det blev en ganska lång dag iväg från huset men det verkade som mamma tyckte det var jobbigare än Aaron som var nöjd mestadels av tiden. Däremot har han varit lite grining idag så det kanske tog ut sin rätt lite senare istället. Som tur var har vi haft hela dagen fri så vi har inte gjort annat än att legat i soffan och återhämtat oss.
Imorgon blir också en lugn dag men på onsdag är dags för utflykt igen. Då är det dags för pumpadagen på Brinkagården som anordnas av mina svägerskor. Om ni bor i närområdet och är fria på onsdag är ni mer än välkomna, klicka här om ni vill läsa mer om det.  

11 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons