Julhelgen

Några snapshots från julhelgen. Det tråkiga när man är kameraansvarig är att man aldrig hamnar på bild själv. Har också lite ångest över att vi inte tog en enda bild på hela vår lila familj på julafton. Men men, det viktigaste är det verkliga livet och inte bilden. Och livet har varit så himla bra de senaste dagarna.
Mannen hemma, umgänge med familj och vänner, massa soffmys och lille Aaron på strålande humör hela tiden. Kan faktiskt inte bli bättre.
Taggar

4 Kommentarer

  • Förstår hur du känner, själv är jag också kameraansvarig och det finns knappt finns en enda bild på mig från senaste 6 åren. Och samma sorg när man inser att de stora dagarna och högtiderna passerar i stress utan att ha hunnit få bra bilder på barnen/familjen. Men jag tog saken i enda händer något år när jag deppade ihop, och började med rekonstruktioner. Dagen efter, alla får sätt på festkläderna från gårdagen, upp med kamerastativet.. Och så låtsas man 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *