Gott nytt år!

Gott nytt år fina läsare! 
2015 har helt klart varit det bästa och lyckligaste i mitt liv. Jag har haft ett jobb som jag stormtrivts med, varit gravid och mått toppen, njutit av vårt hus som börjar få en trädgård, umgåtts massor med min fina man och sist men abslolut inte minst har jag fått en underbar son. Vår lille Aaron! <3
 
Nu ser jag fram emot 2016 och inte bara i privat avseende utan även för bloggen och allt kring den. Är så tacksam för alla er som kikar in varje dag, gillar och lämnar kommentarer. Betyder verkligen mycket för mig!
Alldeles snart kommer det hända nya roliga saker med bloggen och jag kommer satsa på den mer än jag någonsin gjort tidigare. Så jag hoppas ni fortsätter följa mig, min lilla familj och vårt hus även framöver.  

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *