Ny vas

16_116_2

Nu har jag varit i lokala blomaffären och handlat igen. Inte bara blommor utan även den fina vasen är ny. Min man tycker jag börjar bli stammis där. Kan väl nästan hålla med honom, men det är väl inte så lustigt då det är enda affären jag kan besöka utan att det innebär världens projekt med lillkillen och packning av väska m.m. Fast i lördags blev det en riktig shoppingutflykt för då åkte hela familjen till Ikea. Det gick så bra, Aaron var supernöjd hela tiden och det var kul att komma iväg lite. Det gick till och med så bra att jag fick lite självförtroende att kanske åka iväg lite längre själv med Aaron nån gång. Men vi får se om och när det inträffar.

1 Kommentar

  • Det blir lätt så att man går dit där det är enkelt, och när man är två känns det som om man klarar av allt. Vi är fortfarande fega att besöka visa platser utan maken som sällskap, det är mycket smidigare när man är två.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons