Vi har det gött i fjällen

21_1

Livet leker uppe i Lindvallen för Aaron. Vara ute i friska luften, bus med andra barn och mycket mys med mamma och pappa är toppen. Han är så nöjd hela tiden och ser verkligen extra lycklig ut. Men allt bus och alla intryck tar ju så klart på krafterna så det blir lite extra vila. Just nu ligger han bredvid mig och tar sin tredje nap för dagen och det blir nog en till idag.

Igår blev det ingen skidåkning för nån av oss, vi bara myste runt med Aaron och tog det lugnt. Njöt av en god lunch på Ski-lodgen, en drink ute i solen och middag på O’Learys. Men idag har Andreas testat backarna och imorgon blir det nog en tur för min del. Får se om kroppen orkar ta sig ner för en backe eller två.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *