Då var det sjukstuga igen

12_4_1_w 12_4_2_w

Nu är vi hemma från fjällen och det känns skönt. Men dessvärre är det sjukstuga här, igen! Aaron blev dålig de sista dagarna i fjällen med feber och jobbig hostig. Nu har febern lagt sig men han är fortfarande täppt och hostan är kvar. Sen kom det naturligtvis som ett brev på posten att jag också skulle få det. Så idag är mjukiskläderna på och vi snörvlar ikapp här hemma.

För er som har småttingar och gillar svart kan jag tipsa om de här byxorna från Lindex som Aaron har på sig. Jag tycker det är svårt att hitta svarta kläder till honom och blir lika glad varje gång jag springer på något. Det mesta jag hittat annars är från lite dyrare märken och det känns inte alltid så värt det nu när han fortfarande växer så snabbt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *