Eucalyptus

eucalyptus eucalyptus-stam

Blev så glad när jag hittade det här fina Eucalyptus-trädet på stam. Tycker det är så fint!
Trots att det nästintill var sommar här i en vecka har vi inte riktigt kommit i ordning ute ännu i år. Har faktist inte köpt nånting grönt förutom det här trädet. Nej, det får nog bli en tripp till en plantskola i helgen. Det är ju så härligt när trädgården kommer till liv och den fylls med grönska.

Nu ska jag bege mig till sängs då jag har en stor dag framför mig imorgon. Vad exakt som kommer hända vet jag dock inte. Mannen min har nämligen en överraskning på gång och vi ska lämna bort Aaron för första gången. Som ni kanske förstår möter jag morgondagen med lite blandade känslor. Men mest känns det kul så klart och spännande att se vad som står på schemat.

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *