4 outfits på 1 dygn

17_1 17_2 18_1 18_2

Igår kom vi hem efter en härlig tripp till Kosta Boda Art Hotel. Tillsammans med ett annat par blev det spa, middag och lite shopping i outletbutikerna som ligger där. Att köra på fyra olika outfits, bikini inräknat, på ett dygn tillhör inte vanligheterna som mammaledig direkt. Snarare en outfit på fyra dagar. Men roligt för en modeintresserad så klart och efter 7 månader med amning blev det klänningar fullt ut. Har saknat att bära klänning och det är ju också perfekt nu när magen inte riktigt vill få plats i alla gamla byxor. 

Att lämna Aaron gick super! Han var helnöjd hela tiden och under natten sov han bättre än nånsin. Det var nog jobbigast för mammahjärtat att lämna men måste säga att jag släppte det nästan helt och slappnade verkligen av. Så skönt! 

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *