Liten börjar bli stor

13_8_w9_8_w14_8_w

Den här gullisen har nu blivit 10 månader och det är så roligt att se hur han utvecklas till en liten person för var dag som går. Jag börjar också inse att dagarna tillsammans bara han och jag inte kommer vara för evigt. Vilket man tänker första tiden när man är inne i bebisbubblan. Det där med att se sitt barn växa är verkligen med blandade känslor men just nu är det bara så kul.

Aarons favoritsaker att göra just nu är att hämta böcker som vi kan läsa tillsammans, krypa/klättra och utforska så mycket det går, äta (helst allt och utan stopp), slänga sig bakåt och trilla i sängen, öppna/stänga luckor/dörrar, mata oss med allt han äter och kolla på titt-ut spel på mobilen. En annan sak som jag tycker är väldigt roligt är att han även börjat dansa. Så fort det börjar spelas musik eller man säger ordet dansa så börjar han gunga för fullt eller sprattla järnet med benen. Så roligt att se och jag längtar till han blir lite större så vi kan börja ha riktigt disco här hemma vi två.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *