Nymålat i matsalen

ivar_skap_ikea drinkvagnivar_ikea

Vet inte om ni kommer ihåg att jag pratade om att måla om furumöblerna i matsalen? Nu är det gjort i alla fall. Eller ja, några av stolarna ska målas en sista gång men det kan dröja ett tag så lika bra att visa nu ändå tänker jag. Syns ju ändå inte på bild. Sen är ju skåpen faktiskt bara grundmålade med färg som blev över från stolarna. Tänkte att jag skulle måla dom i samma färg som väggen eller svart först. Men nu tyckte jag det blev ganska fint i den här ljusa gråa färgen så det får nog vara så ett tag.
Jag tycker verkligen det blev så bra och mer åt den känslan jag är sugen på just nu. Mer mörkt och lite lyxigare.
Har även tagit bort den randiga mattan under så man ser betonggolvet. Insåg nu när jag la upp bilderna att men inte riktigt ser det. Kan försöka ta nån mer utzoomad bild nån dag och visa.

10 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *