Homespo

Ni glömmer väl inte att kika in på Homespo då och då för att läsa alla reportage vi lägger upp där. I höst kommer det bli full fart där med massor av fina hemma-hos reportage. För er som missat kika på dom som redan ligger där kan jag tipsa om tre av mina favoriter.

hanna

Först ut måste bli Hannas hem som vi precis lagt ut. Vi var där och fotade i våras och jag blev så inspirerad. Hon har verkligen en grym känsla för inredning och sen att hon gillar svart lika mycket som mig gör ju inte saken sämre. Hela reportaget hittar ni HÄR.

nea

Den här lägenheten fotade jag faktiskt för några år sedan när en då nära vän till mig bodde där. Hon är grym på att hitta designklassiker på loppis och har en cool mix mellan retro och nytt. Spana in alla bilder HÄR.

frida

Sista hemmet tillhör min bloggkollega Frida. Alltså de har så fint så jag vet inte hur jag ska beskriva det. Tänk alla designmöbler man drömmer om att få äga, det har dom. Men med den där känslan av att allt verkligen är valt med omsorg och med en kärlek till designen. Sen är det mixen med ett gammalt hus och gamla möbler som gått i arv genom släkten som gör det så där himla bra. Det här får ni verkligen inte missa, hela reportaget hittar ni HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *