Sideboard

8_18_28_3

Just nu är det kaos på vår övervåning. Mer än vanligt. Efter att ha flyttat runt mattor och soffor till höger och vänster har liksom det rummet inte blivit fixat riktigt. Men idag passade jag på när lilleman sov att i alla fall ställa i ordning några saker på vårt sideboard. Trots allt kaos kan det vara trevligt med nån liten hörna där det ser någorlunda fint ut.
Resten av rummet hade jag gärna fixat med i helgen men så blir det nog dessvärre inte då vi har fullt upp. Fotbollsmatch för mannen på lördag och jobb för mig på söndag.

2 Kommentarer

    • Hej!
      Tack! Det är benbockar från Ikea sen har vi köpt en vanlig furuskiva och lagt på. Roligt för man kan ju variera lite hur man vill med olika bockar och olika skivor. Enkelt sätt att göra ett bord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *