Svärtan

12_1 12_2 12_3

Igår var jag iväg och plåtade hus till Homespo. Då passade Andreas på att köra till Ikea med Aaron. Jag hade spanat in lite saker från kollektionen Svärtan som släpptes i fredags. Tråkigt nog hade flera av sakerna redan tagit slut men några godbitar fick han med sig hem. Bland annat den här fina skålen och den helt ljuvliga filten i storlek xl som passar perfekt till vår stora tv-soffa.

2 Kommentarer

  • Är det nåt speciellt du saknar från Svärtan kollektionen som du ville ha? Finns kanske kvar här i Gävle. Jag var där i söndags och fick med mig både planscher och filtar och lite annat. Lakanen lyckades jag beställa på nätet, får se om IKEA fixar det, eller om de är slut på lager…

    • Lyckades faktiskt beställa lite på nätet också. Men tack så mycket Mette! Ville haft bordet också men gick ju så klart inte att köpa online.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *