Favoritjeans

15_1

Försökte knäppa en snabb bild till bloggen idag när Aaron sov.

15_2

Aaron vaknar så klart och vill naturligtvis också trycka på självutlösaren till kameran.

15_3

Passar på att ta en bild tillsammans men det var tydligen roligare att leka med kameran än att stå och posera framför den.

I alla fall, på mig har jag ett par jeans från H&M. Har i princip bott i dom de senaste veckorna, vilket ni kanske ser. Tyget är vanlig denim utan stretch och jag älskar det! Har inte haft jeans utan stretch på flera år men just nu har jag två absoluta favoritpar jeans och båda är utan stretch. Det blir lite lösare passform och de formas sig ju faktiskt efter kroppen när man använder dom så det är riktigt skönt också.
T-shirten köpte jag till Andreas för ett tag sedan men han gillade inte passformen så idag snodde jag den. Den är också från H&M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *