H&M från topp till tå

25_2

25_1

25_3

// Skjorta H&M // Jeans H&M // Skor H&M //

Idag blev det en hel outfit från H&M och allt är faktiskt nytt. Blev lite spontanshopping när familjen åkte till Kristianstad för fika förra söndagen. Jag gillar söndagsöppet för det är oftast enda dagen som jag och Andreas är lediga tillsammans utan något annat inbokat och som vi har möjlighet att ta en sväng på stan tillsammans.

Ibland önskar man allt att man bott i en större stad med större utbud. Speciellt när det kommer till restauranger och fik. Vi älskar att äta ute och det är många gånger vi saknar att kunna gå till något nytt ställe och prova god mat. Tur mannen min är duktig i köket så han kan laga goda middagar här hemma istället.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *