Frågestund

Sjukstugan fortsätter här hemma och nu har även Aaron blivit dålig. Snorig och hosta så det  har inte blivit mycket sömn för nån av oss de senaste nätterna.

Men för att bloggen inte ska stanna upp helt tänkte jag passa på att köra en liten frågestund. Ingen aning om nån överhuvudtaget vill veta något men vi kör. Jag tänker att det är bara till att fråga på fritt här bland kommentarerna. Det kan handla om inredning, foto, mammalivet eller vad som helst. Just shoot!

9 Kommentarer

  • Jag skulle gärna vilja veta hur du tänker på kombinationen barn och fina saker/inredning? Min röjarralf låter inte ett enda ljus stå otuggat eller en enda pryl vara okastad… Så det är minst sagt lite avskalat här hemma nu. ?

  • Jag är nyfiken på din bakgrund/vart du kommer ifrån och vilken /vilka utbildningar du har. Vad är ditt dröm jobb om du fick drömma och vad är era projekt hemma i höst? Vill ni ha fler barn?

  • Jag undrar lite om dina föräldrar/syskon som man sällan läser om, mest om Andreas familj. Och hur förlossningen var och tiden efter 🙂

  • Hej! Först och främst vill jag säga att jag älskar din blogg! Ditt hus, din inredning, din stil och din lilla familj är så underbart att läsa om och se bilder på. Min fråga till dig blir om du har några framtidsplaner? Framtida jobb? Och även om du har någon förebild?
    Kram!

  • Fin och inspirerande blogg! Är student och läser inredning och butikskommunikation.
    Jag undrar vilka utbildningar du har läst? Vad inspirerar dig? Kan ibland tycka att det är svårt att hitta sin egna stil i inredningsdjungeln, tips på hur man hittar sin stil? Blir ibland lätt att man liknar varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *