Aaron 1år

5_10_1_w 5_10_2_w 5_10_3_w

För exakt ett år sedan låg jag med fruktansvärda värkar och kämpade järnet för att få ut vår lille Aaron. Mitt i natten kom han till slut ut och imorgon är det alltså hans födelsedag. Ett helt år har gått och jag kan inte fatta det. Känns som han kom igår men även som att han alltid har funnits. Är så lycklig att få vara hans mamma och trots att det är tufft ibland älskar jag att få tillbringa varje dag med honom.

Skrev ju tidigare att han just nu är inne i en fas som kan vara lite kämpig ibland men utöver det är han förbaskat rolig att vara med. Det är mycket fart i den här lille killen och han gillar att göra det mesta. Han gillar när man busar med honom, slängas runt, bli jagad och kittlad. Han tycker om att läsa böcker och har lärt sig att härma flera djurläten som t.ex kossan, hästen, kaninen, hunden och lejonet. Han har blivit en liten klätterapa och tar sig både upp och ner från soffan själv. Han tycker om att göra High-five och säger Hej! till alla människor han möter när vi är i affären eller på stan. Han blir väldigt exalterad när han träffar andra bebisar, idag fick hans kusin Vera inte bara en puss utan blev även slickad i ansiktet på flera ställen. Men det gäller passa sig för ofta kan det bli bankande i huvudet istället för pussar. Han tycker om att titta på tv och tar sig själv till soffan och klättrar upp med fjärrkontrollen i handen. Han somnar nästan alltid pillandes i min mun. Han gillar att prata och även om ordförrådet är begränsat till tre ord, hej, där och nej, lyckas han prata konstant. Han älskar bollar, kasta bollar, sparka bollar och nicka bollar. Han är verkligen underbar!

 

Angående frågestunden så kommer jag sammanställa alla frågor och svara på allt nästa vecka. Tack till er som kommenterat, så roliga frågor och så kul att få lite kontakt med er läsare. Hade varit kul att få veta mer om er!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *