Ny soffhörna

poster-svärtan vardagsrum-ikea

Ni har ju sett lite skymtar av den  här hörnan och ni som följer mig på Instagram (@centren) såg ju hela igår. Det här är på vår övervåning där det har blivit en ny soffhörna lite av sig själv faktiskt. När vi flyttade ner den ena av de vita sofforna blev det lite ommöblering här uppe och den här hörnan är de-här-sakerna-blev-över-hörnan.

Den nya postern från Ikea fick ta plats på väggen och snart kommer en stor spegel även upp. Måste säga att det har blivit riktigt bra och jag har börjat hänga här uppe hela tiden på kvällen sen vi möblerat om. Kan även ha att göra med att mannen kollat på en massa sport och jag blivit fast i Girls så separata tv-rum har varit ett måste.

Men nu blev jag riktigt sugen igen på att måla om väggarna som jag funderat på så länge. Vad tycker ni, behålla dom vita eller köra på en halvmörk grå färg?

3 Kommentarer

  • Jag tycker att det är jättefint som det är, så jag skulle behålla det vita! 🙂 Jag undrar vad det är för ram du har använt till affischen? Är den från IKEA?

    • Det blir nog faktiskt det vita ett tag till. Tror det kommer bli bra när allt är på plats =) Ja, den är från Ikea. Kommer dock inte ihåg vad den heter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *