I fåtöljen

20_10_1_w20_120_10_2_w

Att klättra upp för fåtöljen var inga problem men att komma ner var något värre. Lite lätt sur över att vara fast i en fåtölj, ibland är livet tufft.
Men idag har han faktiskt haft en tuff sak på riktigt, han har fått sina 1-årssprutor. En i varje ben samtidigt. Gör ont i mammahjärtat när de blir så ledsna. Som tur är gick det över på några sekunder för helt plötsligt blåste duktiga sköterskan såpbubblor i rummet.

Jag hoppas på en lugn natt och att han inte får någon feber av sprutorna. Andreas är iväg och jag är helt slut sen gårdagen. Kom hem vid tolv efter bloggträffen i Malmö. Sen sov Aaron inte bra igår natt utan låg och vred och vände. Han kommer inte riktigt till ro och klättrar typ runt på en i sömnen. Lite småjobbigt att sova själv då.

Om ni är nyfikna på träffen jag var på igår kan ni kika in här, här och här. Tack alla som var där för en trevlig kväll!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *