Sinnerlig

Sinnerlig_lampa_ikea ikea_sinnerlig_lampa

Här hemma har det fått flytta in en ny lampa. Den kommer ju som ni säkert vet från Ikea’s kollektion Sinnerlig. Jag älskade verkligen den kollektionen och har kikat på många saker men blev aldrig att jag slog till på något. Nu håller den ju på att utgå och det finns bara vissa saker kvar i varuhusen så nu passade jag på att köpa den här lampan innan det är för sent. Har inte så många bordslampor och extra mysbelysning gör ju väldigt mycket för ett rum.

Sen måste jag bara nämna att allt inte blir som man tänkt sig alltid. Lovade ju full fart på bloggen denna veckan men så har det ju inte riktigt blivit. Aaron början veckan med en rejäl förkylning och feber som fortfarande sitter i och han har fortfarande ingen aptit. Så all kraft har gått till att ta hand om honom. Sen utöver det åkte jag på en släng av magsjuka i torsdag och har legat helt väck sen dess. Så nu håller jag alla fingrar och tår att resten av familjen klarar sig.
Hoppas ni har haft en bättre vecka än oss och att ni får en fin helg! Så glad att ni fortfarande kikar in trots lite upphåll här ibland! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *