Julkrans

28_1

Igår var det alltså första advent och vi körde julmys både lördag och söndag. I lördags var vi på julmarknad i slottslängorna här i Sölvesborg. Så himla mysigt! Tyckte jag i alla fall. Andreas fick panik av allt folk och gav upp efter 5 minuter. Haha.
Igår var vi på Brinkagården, Andreas familjs gård, där det var adventsmys för allmänheten. Man kunde fika, åka vagn efter traktor och binda julkransar.
Vad tycker ni om kransen som jag och Andreas gjorde i teamwork? Tycker det blev fint med de lite yviga tallkvistarna.

Den inplanerade storstädningen hanns inte med men julstjärnorna har kommit upp i fönstren åtminstone. Utöver det inget pynt alls. Men det gillar jag. Tycker om att det blir lite mer pyntat och juligt närmare julafton. Till advent för det räcka med stjärnor. Hur gör ni, kör ni fullt ös med pyntet direkt eller lägger ni till efter hand?

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *