Rabatt på kängor

2_1 2_2

// Skor Pax // Mössa Zara // Leggings Zara // Jacka Zara //

Älskar den här outfiten på Aaron. Tycker det är så fint med färgkombinationen grönt, grått och konjak. Såg nu när jag var inne på Ellos att de hade 30 % rabatt på de här skorna från Pax. Ni hittar dom HÄR.

Aaron har haft två riktigt roliga kvällar de senaste dagarna. I onsdags var han och kollade på sin första dansshow. Åh vad han diggade med. Hade nog helst klättrat upp på scenen och varit med själv.
Igår var han på 1-årskalas och busade med sina kusiner som är typ det roligaste han vet. Ikväll blir det mer bus med kusinerna för jag själv har nämligen dansshow och Andreas är iväg med jobbet så Aaron ska sova hos farmor och farfar.

Inlägget innehåller annonslänkar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *