Trappräcke

6_1

Äntligen har vi fått upp ett trappräcke på övervåningen. Det har ju bara stått på att göra-listan sen jag blev gravid med Aaron för två år sedan. Men det var faktiskt inte helt lätt att hitta det vi ville ha. Efter att ha sökt igenom nätet på alla diverse företag som säljer räcken utan framgång slutade det med att vi specialbeställde ett.

Räcket är gjort hos ett lokalt företag som jobbar med stålkonstruktioner. Det är gjort av stål och sen lackat i svart. Vi velade ett tag om vi skulle köra på vitt eller svart men det blev alltså till slut det sistnämnda. Tänkte att det skulle passa bäst ihop med våra svarta dörrar och lister och trappan i plåt.

Nu saknas bara en barngrind vid öppningen sen kan Aaron få springa helt fritt på övervåningen. Så skönt då hans rum ligger precis vid trappan och jag brukar ha dörren stängd när vi sitter och leker för att han inte plötsligt ska springa iväg. Nu kan man ju testa att lämna honom för att leka själv en liten stund.

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *