Nytt från Ellos


Strax innan jul fick jag hem en ny matta och ett nytt bord från Ellos. Efter att vi möblerade om på övervåningen saknades båda dom sakerna. Mattan är verkligen supergosig och hur mjuk som helst. Aaron höll på i flera dagar med att bara springa och busa på den. Jag hade helst velat ha en lite ljusare grå som bröt av mer mot fåtöljerna men jag tycker detta funkar bra.

Tyvärr såg jag nu när jag var inne på sidan att båda produkterna var slut. Men de hade fått in en massa annat fint. HÄR hittar ni alla vårnyheter till hemmet.

Just nu har Ellos ett erbjudande med 25 % rabatt på din beställning som gäller t.o.m. 2017-01-15.
Ange koden 355402 i kassan.

Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar. 

3 Kommentarer

  • Åh! Jag har länge tittat på den mattan hos Ellos men inte vågat slå till för att jag var rädd att den (till skillnad mot dig) skulle vara för ljus mot min soffa, bilderna på Ellos var ju mycket ljusare än vad dina visar. Så när jag till slut bestämt mig så finns det inte kvar!!

    Om du någon gång skulle vilja byta ut den så är jag intresserad… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *