Stora killen

zara_kids

// Tröja Zara //

Den här veckan har Aaron haft sin första inskolningsvecka på förskolan. Det har gått superbra och han lyser upp varje gång vi kommer dit. Det gick så bra att i fredags fick jag till och med lämna honom helt själv en stund. Känns ju väldigt märkligt att gå därifrån utan sitt barn men då han inte blev ledsen var det inte jättejobbigt. Ska bli spännande att se hur kommande vecka kommer gå. Då blir det lite längre dagar och jag kommer lämna honom längre stunder. Han kommer säkert bli ledsen någon gång och jag kommer med all sannolikhet tycka det är jobbigare än honom att vara ifrån varandra så mycket.

Sen kommer han inte vara på förskolan särskilt mycket. Jag fortsätter att vara mammaledig men kommer jobba ungefär två halvdagar med bloggen och Homespo. Har inte bestämt exakt schema och hur mycket han kommer vara där. Får se lite hur det känns och går nu i veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *