Ellos vårnyheter

// Skåp // Lampa // Bord // Fåtölj // Vas låg // Vas hög //

Kikade igenom Ellos vårnyheter och här är några av mina favoriter. Är riktigt sugen på den rosa fåtöljen men vet inte om min man tillåter ett köp. Vaserna ska jag i alla fall klicka hem! Sen finns fåtöljen även i svart så det kanske får bli den istället. Vad tycker ni, svart eller rosa?

Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar. 

2 Kommentarer

  • Jag har den rosa fåtöljen, fick hem den igår. Jag tvekade också på färg men fick för mig att svart skulle dra till sig damm som syns? Kanske inte alls är så? Hur som helst så är fåtöljen jättefin! ☺

    • Åh jag var så sugen på den rosa och tror nog som du säger att den svarta kommer dra till sig mycket damm. Men tyvärr gick den rosa inte igenom här hemma med mannen så fick bli svarta i stället =) De ser verkligen superfina ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *