Förkyld och utan röst

Här hemma är det sjukstugan, igen! Så har inte mycket mer att bjuda på än bilder på den här maffiga och underbara blomman. Någon som vet vad den heter? Nu börjar den ju tyvärr vissna men den får allt stå kvar några dagar till för jag tycker den är fin ändå.

Som sagt, sjukstuga. Jag blev förkyld i slutet på förra veckan men då jag hade en heldag inplanerad med tjejgänget i lördags försökte jag liksom trycka bort  och ignorera förkylning. Skulle jag nog inte gjort för sen dess har lag legat helt kass och tappat rösten helt. Så himla jobbigt när man inte kan prata med sitt barn! Andreas har fått vara hemma och tagit hand om Aaron och jag har vilat så mycket det bara går. Är fortfarande krasslig men känns som det börjar gå åt rätt håll iaf. Så trött på att vara sjuk nu! Har i princip mått dåligt och varit sjuk sen november. Och så ligger hela vabruari framför en, pust!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *