Bästa magen

gravid-v19

Bästa magen är ju helt klart den som har en bebis i sig. Och tänk att det har just denna!

Kände att det behövdes lite positivt här inne på bloggen efter allt prat om sjukdomar hit och dit i flera månader. Men allt har alltså inte berott på bara förkylningar. Det har ju även varit en liten krabat i magen som helt tagit kraften ur sin mamma. Tänkte jag skulle skriva ett eget inlägg om de första veckorna i graviditeten och hur jag mått. Nu ville jag bara berätta den underbara nyheten för er!

Om allt går som det ska får Aaron ett litet syskon i slutet på juni. Helt underbart och alldeles fantastiskt! Så glad att få uppleva detta magiska en gång till. Och kan knappt bärga mig efter att få se Aaron ta hand om och kela med sitt syskon!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *