Lyxonsdag

// Klänning H&M // Gravidjeans H&M// Skor Zara //

Igår körde vi lyxonsdag med familjen på kvällen. Något vi försökt och tänkt göra de här första månaderna på året. Mannen tränar nämligen fotboll måndag, tisdag och torsdag. Därför är onsdagkvällen enda lediga kvällen vi har tillsamman mitt i veckan och då får man ju allt passa på att göra något skojigt.

Igår körde vi in till stan och käkade tapas tillsammans med vännerna Larssons och deras lilla Fie som är lika gammal som Aaron. Det gick faktiskt över förväntan med restaurangbesök tillsammans med två 1-åringar. Vi var på plats redan vid fem då stället var väldigt lugnt. Så behövde man inte känna någon stress över att störa massa gäster som vill sitta och äta i lugn och ro. En hel timme kunde vi faktiskt sitta och njuta av en underbar tapas. Vet inte hur det gick till med Aaron men tror de små roade sig med varandra en hel del.

Efter middagen gick vi hem till Larssons och där fick barnen leka av sig rejält. Tills båda slutligen gick in i väggen och det var dags för oss att åka hem. Med Aaron i säng slängde vi oss i soffan och kollade på en film. Så härligt med en lyxdag mitt i veckan!

2 Kommentarer

  • men ååå är du gravid igen? länge sen jag kikade in här och tycker det var nyss er son föddes. GRATTIS! Men ja, tiden rusar på och snart är MIN lilla tjej hela fyra månader.. helt sjukt! När kommer den lille? 🙂

    • Jajemen, i juni kommer tvåan =)
      Åh har du fått en liten dotter, stort grattis! Ja, tiden går verkligen så fort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *