Nyvaken

Så här ser en nyvaken Aaron ut efter sin middagslur. Glad, sprallig och världens härligaste rufs i håret!

Vet inte hur många gånger jag skrivit detta på bloggen på sistone. Men. Nu har det varit sjukstuga igen. Och det är ingen mindre än jag själv som legat sjuk igen. Hade feber hela helgen och mådde verkligen skit. Men som tur var gick det över snabbt den här gången.

När Aaron sov idag passade jag på att ställa de här nya fåtöljerna på plats. Tillsammans med lite annat nytt till hemmet. Aaron skulle så klart provsitta direkt när han vaknade. Ville ju väldigt gärna känna på de nya vaserna också. Men där sa mamma nej! Åh vad det kliade i fingrarna på honom.

Imorgon visar jag hur det blev med resten av de nya sakerna!

4 Kommentarer

  • Vad gullig han är! Kan du fortfarande ha saker på bordet utan att han leker med dom? Våran 10 månader gammal pojke har gjort slut av mina still lives med böcker, ljusstakar och vaser på soffabordet. Jag saknar dom!

    • När Aaron var i den åldern hade jag också heltomt på borden. Men har börjat lite smått med att ställa tillbaka saker så han får lära sig. Han lyssnar ganska bra men tycker också det är ganska festligt när man säger till och han står nästan och retas =)

  • Hahah. Låter bekant. Våran Arni förstår inte alls att man får inte leka med mammas saker, eller kanske han föstår men lockelse är för stor. Bra att höra att det kanske gör över med tid 🙂

    • Tror de förstår men lockelsen är för stor =) Vem kan klandra dom, superroligt att pilla på nya häftiga saker ju =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *