Junior- och växasängar

Annonslänkar / 1. Sebra / 2. Ikea / 3. Leander / 4. HoppeKids /

Det har blivit dags för Aaron att byta säng då det snart kommer en ny krabat som ska ta över spjälsängen. Igår sökte jag runt på typ alla sidor jag kunde hitta som sålde barnsängar. De här fyra är favoriterna jag hittade. Och ja, självklart gråa allihop. Var nog för jag var inställd på grått från början. Annars är det ju väldigt fint med vitt eller trä också. Nr 1 och 4 finns i flera olika färger.

Nr 1. kommer från Sebra och det är faktiskt en spjälsäng som man kan göra större och funkar då alltså som en växasäng. Den känns inte aktuell för vår del då vi redan har en spjälsäng. Men hade jag köpt till första barnet igen hade denna stått högt upp på önskelistan.

Nr 2. är från Ikea och det är faktiskt den sängen som jag haft i tanke hela tiden. Den ingår i samma serie som Aaron har byrå och skåp i. Det är en växasäng vilket känns bra då den inte behöver vara så lång nu när han fortfarande är så liten.

Nr 3. är en juniorsäng i måttet 70×150 cm. Väldigt fin design och hade passat bra i vårt lite moderna hem.

Nr 4. funkar både som dagbädd och säng. Man kan välja att köpa både med eller utan säkerhetsskena. Finns även plats för lådor under som man kan köpa till.

2 Kommentarer

  • Haha, tre av fyra säng är samma som jag har nu kollat för Arni. Grå Leander säng är min favorit och jag tror jag ska köpa den. Billig är den inte men man kan ju sälja den efteråt och bra kvalite är plus. Den säljs också med säkerhetsskena. Fina möblar alla fyra!

    • Den hade jag också valt direkt om det inte vore för priset. Får se om det blir budget eller design som vinner i slutändan =) Vad bra att det var säkerhetsskena till också. Det måste vi verkligen ha då Aaron rör sig på alla håll i sömnen. Provat med spjälsängen utan sida men han ligger mer utanför än i 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *