Nytt kontor

Mitt kontor har fått byta plats här hemma. I det förra kontoret ska det nämligen bli lekrum. Så nu har datorn fått flytta ut i vardagsrummet på övervåningen. Men resten av förvaringen får vara kvar i det gamla kontoret så det blir kanon.

Ganska trevligt att sitta ute i vardagsrummet måste jag säga. Mycket ljus och mindre stök. Sen är det ju alltid roligt med ett miljöombyte.

3 Kommentarer

  • Du har så fint! En fråga, har du gjort skrivbordet själv ? Hur gjorde du själva skivan? Vad behandlade du den med? Jag ska göra ett bord själv med ben från Ikea , men funderare på hur jag ska göra med bordsskivan . Ditt skrivbord är jättefint.

    • Tack så mycket! Vi fick hjälp av våra målare med behandling av skivan. Men det är någon form av väldigt tunn vit lasyr. Mest för att furun inte ska bli så gul. Fråga i en färghandel så hjälper de dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *