Perfekta mattan

Reklamsamarbete med Ellos

Annonslänk // Matta HÄR //

Nu kanske ni tycker jag är knäpp. Men vi har en ny matta igen här hemma. Var ju inte allt för längesen som jag köpte en ny matta till detta rummet. Men nu när vi har ändrat om till lekrum inne på kontoret blev vi en matta kort igen. Så då slog jag till på den här från Ellos. Och den blev också tusen gånger bättre än den som låg där innan. Lite ljusare grå som bryter av mot allt det mörkgråa. Älskar strukturen på mattan och de enkla kanterna. Den här mattan kommer jag njuta av i många många år!

Just nu har Ellos 20% rabatt på hemsortimentet inkl möbler och varumärken!
Max en gång/kund, t.o.m. 2017-03-16.
Erbjudandekod: 355431

2 Kommentarer

  • Hej! Jag funderar på att beställa amarillo mattan från ellos som du har på bilden. Vilken färg har du? Är det den stålgråa eller gråa mattan? Upplevs den lika ljus så som den gör på dina bilder? Skulle vara så tacksam för svar 🙂

    • Hej! Kommer inte ihåg vilken det var jag beställde, men tror inte det var den stålgråa. Ja, tycker nog den är lika ljus i verkligheten. möjligen något mörkare och lite mer åt det blå hållet. Den är superfin iaf! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *