Aarons sovrum

Aaron fick ju en ny säng för några veckor sen. Då gjorde vi även om hans rum till bara sovrum och leksakerna fick flytta in i ett eget rum. Efter det har det också byggts ihop en garderob på rummet. Men ihopbygget drog ut lite på tiden och rummet har därför varit i total kaos med Ikea-kartonger och verktyg överallt.

Men så äntligen igår blev garderoben klar och vi kunde röja ut rummet. Så nu får lillfisen sova i eget rum igen. Vilket jag verkligen behöver just nu för min sömn är sådär. Vilket är vanligt när man är höggravid. Men plus en liten Aaron i sängen som trycker ut mig hela tiden gör inte det hela bättre.

För Aaron verkar det inte spela någon roll var han sover. Han somnar lika bra på sitt rum som i vår säng. Sen vaknar han oftast på natten såklart och då får han krypa ner hos oss.

På tal om rummet så är ju nu alla möbler på plats. Dags att göra det lite mysigt. Jag är så dålig på barnrum och helt ärligt tycker jag inte det är så kul. Men jag ska försöka lägga manken till och göra det fint för Aarons skull.

Men några som verkligen fått till sina barnrum är Emma, Josefin och Susanne. Får nog allt sno lite inspiration därifrån.

 

4 Kommentarer

  • Jättefint barnrum! Jag undrar hur bytet från spjälsäng till vanlig säng gick för Aaron? Har han trillat ur sängen någon gång? Ska själv få tillökning när sonen blir två så tänkte använda hans spjälsäng till bebisen.

    • Tack! Grattis till bebis, det är så mysigt med syskon <3
      Det har faktiskt gått väldigt bra. I början la jag tjocka kuddar bredvid sängen och då kunde det hända att han låg utanför nån gång. Men han ramlade aldrig utan kasade mer ner. Ibland kunde man gå in och hitta honom liggandes med halva kroppen utanför sängen fortfarande sovandes. Nu kör vi utan kuddar och han har aldrig ramlat ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *