Babyshower

Igår skulle vi åka hem till familjen Strandh för eftermiddagsfika, häng och jobb. Men tji fick jag för väl på plats blev jag rejält överraskad av mina allra närmaste vänner som fixat en fantastisk babyshower.

Då jag inte ville ha en babyshower när jag väntade Aaron hade jag så klart inte väntat mig något denna gången heller. Så jag blev verkligen helt paff när alla tjejerna hoppade fram runt hörnet när jag kom innanför dörrarna. Och jag måste ha världens bästa vänner för inget kunde passat bättre denna söndagseftermiddag än just en babyshower.

Har varit lite stressad över att bebis snart ska komma och allt som måste fixas innan. Därför inte känt mig så redo och inte fått den där riktiga längtan heller. Men efter timmar med prat om bebisar blev jag påmind om vilken fantastisk sak som väntar oss. Så nu har jag släppt allt som känns jobbigt innan och den där längtan bara infann sig direkt.

Plus att jag fick en massa bra saker som jag varit stressad över att inte ha fixat. Verkligen bästa vännerna!  Tack så mycket fina ni! <3

Vill ni se fler bilder kan ni kika in på Susannes blogg. Och om ni tycker jag ser lite sliten ut beror det på att jag inte hade duschat på två dagar. Varav en dag spenderades på Sweden Rock Festival. Vilket också var en magisk dag.

Har verkligen haft en sådan helg när man fyller energikontot till max. Känner mig så lycklig just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *