Bebisbubblan

Vi befinner oss så klart fortfarande i den härliga bebisbubblan. Dock blir den ju lite annorlunda med andra barnet. Inte sämre eller mindre fantastisk, bara annorlunda. För nu har vi ju en storebror som också kräver uppmärksamhet och kärlek.

Mötet mellan lillebror och Aaron har gått super. Att få se dom tillsammans är så fint och mammahjärtat smälter. Ingen avundsjuka alls från Aaron ännu bara nyfikenhet. Sen ska det tilläggas att helgen har tillbringats med våra respektive familjer så han har såklart fått massor med uppmärksamhet. Får väl se hur det kommer gå när vi ska vara själva, bara jag och mina två pojkar.

Nu sover Aaron för natten och jag ska fortsätta gosa med lillebror i soffan. Att ha en liten bebis sovandes på bröstet igen känns helt magiskt! Tänker även tillbaka på när Aaron var liten och blir så klart en smula sentimental. Min lilla kille har blivit stor. Åh vad kroppen svämmar över av kärlek och känslor just nu!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *