Sängmobil

Annonslänkar // Mobil Vinter & Bloom  // Spjälskydd Ellos //

Nu har mannen här hemma börjat jobba igen och därmed är semestern slut även för min del. Så nu kickar jag igång bloggen som vanligt. Hoppas ni inte tyckt det varit allt för trist med glesa inlägg här inne utan njutit av sommaren för fullt! Jag personligen kopplar nästan alltid bort alla sociala medier helt när jag är ledig. Tycker det är skönt. Men efter lite frånvaro är det alltid lika roligt att komma tillbaka.

Nu till inlägget och bilderna ovan. Jag köpte en mobil till Aston innan han föddes men den kom upp först igår. Hade ingen till Aaron då jag inte hittade någon fin och var inte beredd att lägga överdrivet med pengar. Den här kommer från Vinter & Bloom och var både fin och prisvärd tycker jag.

Nu vill ju inte Aston sova själv ännu utan ligger bredvid mig hela natten. Men imorse när han hade vaknat testade vi sängen och det var minsann lite roligt att kolla på de söta djuren en stund. Så förhoppningsvis kommer den kunna roa honom en längre stund när han blir lite större och mer ok med att ligga själv.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *