Min stora minsting

Aston fortsätter att växa för fullt och den där känslan att allt går för snabbt kryper på en. Jag har redan börjat rensa ut bland bebiskläderna och nu är strl 50-62 nerpackat. Han har alltså börjat använd strl 68-74 och är bara två månader gammal.  Var ska detta sluta!?

Inte lustigt att man känner sig lite stressad av att bebistiden snart är förbi. Samtidigt vet man ju mer denna gången att det blir så mycket roligare med tiden. Det är ju inte bara mys och en dans på rosor heller med bebis. Att få lite egentid på kvällen och kanske få sova en timme eller två själv i sängen är ganska trevligt det också.

Men var sak har sin tid och jag försöker njuta av nuet så mycket som möjligt. Märker att jag har lätt för att tänka framåt i tiden annars och längta efter saker eller en viss tid. Eller längta tillbaka hur saker har varit. Nej, jag ska bli bättre på att stanna upp och njuta av dagarna precis som de är just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *