I klädvagnen

De senaste köpen hänger som vanligt framme i klädvagnen. Plockar även fram gamla plagg som jag känner mig extra sugen på att använda just nu. Randigt, prickigt och småblommigt. Verkar tydligen sugen på mer mönstrat.

Annars ser det fortfarande lite snålt ut på färg. Något som verkligen kommit tillbaka stark på kläder efter en lång tid med mestadels svart och neutrala färger. Är det någon färg som är mer trendig än någonsin är det helt klart rött. Har faktiskt spanat på en fin röd stickad tröja. Kanske får bli nästa inköp till garderoben.
Har ni blivit mer sugna på färg eller ni kanske alltid burit det?

3 Kommentarer

  • Åh, är det klänningen från Milk Copenhagen? Jag måste bara fråga hur den är i storleken i så fall! Är själv hyfsat nyförlöst och inte riiiiktigt i samma storlek som innan så jag vet inte om jag borde ha en större eller inte, nämligen… 😉 Ha en fin kväll!

    • Ja det stämmer! Först och främst stort grattis till bebis!
      Den är väldigt lös i modellen så tycker inte du ska gå upp en storlek. Jag är en 38 och har den i strl S. Ska faktiskt precis göra ett inlägg med den på så du kan ju kolla hur den sitter på mig 🙂

      • Tack! Och detsamma till dig! 🙂 Så himla bra, jag är nämligen också en 38:a så det blir det ju perfekt med en S då. Jättetack för hjälpen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *