En stund i soffan

Julgirlangerna hänger fortfarande uppe men jag var nära att plocka ner dom idag. Andreas skulle varit ledig hela veckan men så blev han tvungen till att jobba idag och imorgon. Helt plötsligt kändes det som att jullovet var över och vardagen var tillbaka igen. Fick såklart suget att börja röja bort allt julpynt.

Men struntade i det och fortsatte i jullovsanda istället. Så när barnen sov middag passade jag på att ta en lugn stund i soffan och bläddra i tidningar. Händer typ aldrig annars men väldigt roligt att läsa magasin istället för att bara scrolla sociala medier.

1 Kommentar

 • Hej,
  Jag blir alltid så inspirerad av din blogg & av allt det du visar : )
  Jag måste bara fråga vad det är du har på väggen bakom soffan, är det en tapet eller riktiga skivor som ni spikat upp?
  Så snyggt.

  mvh
  Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *