Dressad cargobyxa

Idag har vi varit på kalas hemma hos min bror. Trevligt med söndagskalas tycker jag. Man gör inte så mycket annars den dagen.

På mig hade jag gröna cargobyxor som jag köpte på H&M i somras. Lite annorlunda i modellen med vida ben i ankellängd. Byxorna känns kanske inte så festliga i sig så för att klä upp dom lite körde jag på en tight top och ett smalt skärp i linningen. Skärpet gör att det ser mer dressat ut och den tajta tröjan gör det mer feminint. Ett par örhängen, en liten handväska och boots med klack blir pricken över i:et.

Ett tips till er som har ankellånga byxor, som kanske känns lite bara att använda på vintern, är att styla med boots med högre skaft som jag gjort här. Stövlar funkar så klart också om man har vida byxor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *