En skönhetsfavorit

Reklamsamarbete med Ellos


// Instant Glow Beauty Serum LUMENE //

Visste ni att Ellos har börjat med skönhetsprodukter. Innan jul fick jag ett stort presskit hemskickat med massor av olika smink- och hudvårdsprodukter. Jag har inte hunnit testa alla ännu men den här produkten från Lumene var jag bara tvungen att testa direkt och jag har varit fast sen dess.

Det är alltså ett lätt tonat lysterserum. Perfekt för att få den där fräscha känslan med lyster på huden som känns typ omöjligt att få annars på vintern.

Min hud blir alltid så trist på vintern. Känner mig väldigt grå och så får jag rodnad på kinderna och hakan. Men efter att ha tagit detta serumet känner jag mig faktiskt väldigt fräsch. Så skön känsla på serumet och huden blir så mjuk. Enda nackdelen med serumet är att det är lite svårt att tvätta bort det från händerna efter man applicerat det. Men det kan man leva med.

Jag är ju verkligen ingen skönhetsguru och är sämst på att ta hand om min hy. Men fick faktiskt lite nytändning till att uppdatera sminkväskan och införskaffa lite hudvårdsprodukter. När man gått över 30-strecket och sömntimmarna går att räkna på en hand ibland känns det som man minsann får ge fejset lite hjälp för att se någorlunda levande ut.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *