Dags för vita väggar?

I helgen som gick åkte julen äntligen ut. Alltid lika skönt tycker jag. Samtidigt också lite sorgligt att ännu en jul är över. Går alldeles för snabbt varje år.

Men nu ser jag så fram emot vår och framförallt solljus. Det här vädret tar knäcken på mig just nu. Hade det bara kommit lite snö hade det varit okej. Men nejdå, här bjuds det på snöblandat regn och blåst. Fantastiskt. Not.

Hjärnan har också dragit igång med funderingar och önskningar över saker att göra i hemmet. Och vet ni vad jag är sugen på. Vita väggar! Vågar knappt skriva det men är så sugen på att måla över våra gråa väggar och köra på vitt istället. Vet inte om det är mörkret ute som gör det men drömmer om vita, ljusa rum.

Men jag vet också att jag älskar våra gråa väggar och Andreas är så emot vita väggar så det blir nog inget med det. Fast om suget finns kvar även när ljuset kommer tillbaka tar jag nog en rejäl diskussion här hemma med mannen. Vi får se vem som vinner!

3 Kommentarer

  • Åhh, om du vill ha någon annans åsikt så tycker jag ni ska behålla de grå! De är SÅ fina och ger så mycket mer liv åt hemmet tycker jag. Mycket skönare att vila ögonen på och ger en så mysig och lugn känsla. Vi har vita väggar i alla rum och jag tycker att det känns såå kalt och stelt. Trots alla möbler, tavlor, mattor, växter i alla andra färger så är allt så LJUST, haha! Men om det är det ljusa du verkligen vill åt så är ju vitt helt rätt. Annars kan ni ju mötas halvvägs och köra ljusgrått, hehe ;}

    • Tack för inputen. Precis så tänkte vi och kände när vi målade väggarna. Blir så himla ombonat och mysigt. Är därför jag är lite nervös över att måla vitt, kanske blir så stelt. Får nog fundera lite till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *