Tillbaka på riktigt

Klänning med tunna band över vit skjorta. En riktigt snygg kombo helt i min smak. Detta körde jag på förra helgen när det firades påsk.

Måste säga tack till alla er fina som fortfarande kikar in trots mina glesa inläggen de senaste månaderna. Förklaringen till det hela är inget allvarligare än en bebis som behövt massor av närhet på kvällarna och nätterna.

Aston har varit strulig med sömnen egentligen ända sen julas men det går såklart i vågor. För en månade sen tog det fart igen med riktigt dåliga kvällar och nätter vilket inneburit noll egentid för min del då jag i princip inte kunnat lägga ifrån mig honom. Det i kombination med att Aaron varit hemma från förskolan gör att jag inte haft någon tid över alls till bloggen. Men vill att ni ska veta att jag finns kvar och jag längtar så efter att få skapa innehåll här till er.

Den här veckan har Aston börjat sova bättre igen och igår sov han hela 3,5 timme i sträck. Vilket är rekord sen han föddes. Aldrig sovit längre än 3 timmar i sträck annars. Och de senaste veckorna har han inte sovit längre än 1,5 timme utan att vakna. Så nu hoppas jag verkligen det går åt rätt håll och att jag kommer hitta tid och kraft även till er här inne.

Är det något speciellt ni vill läsa om eller se så lämna gärna en kommentar. Blir så glad när ni skriver något till mig här inne.

 

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *